Alle categorieën

PUHLER'S MISSIE EN VISIE

Slijpen is eenvoudiger dan ooit!

De visie is om 's werelds toonaangevende leverancier van CNC-bewerkingsmachines en slijp- en dispersiesysteemoplossingen te worden. 

certificaten

OVER PUHLER

Geschiedenis
PUHLER International Trading (Shanghai) Co., Ltd werd opgericht in Shanghai in 2001, LEIMIX Group (Guangdong) Co., Ltd werd opgericht in Guangzhou in 2007 als hoofdkantoor van de groep.

Twee merken
PUHLER en JINLING zijn twee hoofdmerken van de groep, producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de norm van Duitsland en Japan, en geschikt voor markten.

PUHLER Nu
Nu heeft de PUHLER-groep een nieuwe kernonderneming Hunan JINLING Machine Tool Co., Ltd (geërfd van Changsha No. 2 Machine Tool Works) met meer dan 66 jaar geschiedenis in het ontwerpen en vervaardigen van werktuigmachines, is de grootste fabrikant van werktuigmachines in Zuid-China . Hunan JINLING Machine Tool Co., Ltd is een bekende leverancier van "werktuigmachines en besturing, feedbackapparatuur en mechanische en elektronische engineering" in binnenlandse productiebedrijven. Het is een complete industriële fabrikant die gespecialiseerd is in hoogwaardige vijfassige CNC-draaibanken en belangrijke functionele componenten in China, met een autonome beheersbaarheid van meer dan 85%. Het bedrijf omvat de verwerkingstechnologie van draaien, frezen, slijpen en polijsten in de uiterst nauwkeurige productie-industrie en wordt erkend als een van de toonaangevende ondernemingen in de machinegereedschappenindustrie in China.

PUHLER PRODUCTEN TOEPASSING

Chemische materialen:
Inkt en coating, pigmenten en kleurstoffen, lijmen, landbouwchemicaliën, nanokeramiek, anorganische mineralen zoals batterijmaterialen ect.

Zoetwaren:
Chocolade, cacaovloeistof, suikerpoeder, kruiden, spreads ect.

Farmaceutische cosmetica:
Tabletten, injecties, shampoo, biologische materialen ect.

Minerale mineralen:
Metalen, zeldzame aardmetalen, calciumcarbonaat, talk en grafiet ect.